Ο κατάλογος των εδεσμάτων που προσφερονται σε ένα εστιατόριο. Το μενού μπορεί να είναι δύο ειδων, α) α λα κάρτ ( a la cart) και β) ταμπλ ντ' οτ (table d' hote)
α) Μενού α λα καρτ - a la cart: Με τον όρο αυτό χαρακτηρίζεται το μενού του οποίου τα προσφερόμενα φαγητά είναι γραμμένα σε κατάλογο και καθένα έχει τη δική του τιμή, δλδ ο πελάτης έχει την ευχέρεια της επιλογής.
β) Μενού ταμπλ ντ' οτ - Table d' hote: Με τον όρο αυτό χαρακτηρίζεται το μενού σε αστιατόριο με προκαθορισμένα πιάτα χωρίς τη δυνατότητα επιλογής απο τον πελάτη.
No comments:
Post a Comment