ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

Tuesday 6 July 2010

Μούς


Είδος κρέμας
1) Ζαχαροπλαστικής : Αρωματισμένη με διάφορα υλικά, κυρίως με κρέμα γάλακτος. Σερβίρεται κρύα σαν επιδόρπιο

2) Μαγειρικής: κρέμα μου φτιάχνεται με ωμό (για ζεστή μούς) ή βρασμένο ψαχνό (για κρύα μούς), απο τπ κύριο υλικό, αφού χτυπηθεί στο γουδί και περαστεί απο σίτα. Στη συνέχεια προστίθεται κρέμα γάλακτος΄και ζελέ για να δέσει.

mousse

No comments:

ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

About Me

My photo
Lone wolf Veni Vidi Tweetevi