ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

Thursday 26 April 2007

Κρέας - κομμάτια


Τα κατάλληλα κομμάτια για κάθε είδους μαγείρεμα:

Στήθος, στηθοπλευρά: για βραστά, μαγειρευτά και κιμά.

Λάπα, ελιά: για βραστά, μαγειρευτά και κιμά. Είναι λίγο σκληρή αλλά νόστιμη αφού έχει πολλούς χυμούς.

Κόντρα, μπριζόλες, φιλέτο: για ψήσιμο στη σχάρα και στον φούρνο.

Ουρά, κότσι, ποντίκι: για βραστά μαγειρευτά, σούπες, ζωμούς.

Σπάλα: για ψητά φούρνου ή σχάρας.

Καπάκι: για μαγειρευτά και κιμά.
Κιλότο, στρογγυλό, νουά, τρανς: για ψητά σχάρας, φούρνου και μαγειρευτά.

No comments:

ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Blog Archive

About Me

My photo
Lone wolf Veni Vidi Tweetevi