ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

Wednesday, 12 September 2007

Λουκούμια

Νερό- ζάχαρη-γλυκόζη και άμυλο βράζουν για δύο ώρες, ενώ ο μάστορας ανακατεύει το μείγμα συνεχώς με ξύλο. Για άρωμα και χρώμα, ρίχνετε ξηρούς καρπούς ,φιστίκια ή αμύγδαλα, ανάλογα με το είδος λουκουμιών που θέλετε να φτιάξετε, προς το τέλους του βρασμού. Οταν το μείγμα γίνει αδειάζετε σε ξύλινα τελάρα, στρωμένα με ζάχαρη άχνη. Μετά ψυγείο. Στο τέλος αναποδογυρίζεται σε ξύλικο πάγκο στρωμένο με άχνη ζάχαρη και κόβεται με το μαχαίρι

No comments:

ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

About Me

My photo
Lone wolf Veni Vidi Tweetevi